reacties op Aiya’s Strijd

Op Bol.com:

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Heel mooi boek!

Iris257

Ik heb het boek in een keer uitgelezen en vond het heel spannend. Verrassende ontwikkelingen, goede karakteromschrijvingen. Kortom: mooi debuut!

Pluspunten:  Fantasierijk, Meeslepend verhaal, Goed plot, Spannend

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Aiya’s strijd

Martienedepiene

Te gek boek! Leest als een trein. En het is echt heel spannend! Een psychologische thriller in fantasy-land.

Pluspunten:  Meeslepend verhaal, Goed plot, Spannend, goed in te leven
Minpunten:    te snel weer uit..

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren En ook vijf sterren op Bruna.nl

‘Verrassende wendingen, mooi plot. Hoewel de hoofdpersoon een vrouw is, voelde ik me helemaal met haar verbonden. Voor mij een topper!’

3 thoughts on “reacties op Aiya’s Strijd

  1. Een parel van een boek, wat een pareltje heeft Jolien hier afgeleverd.
    Helaas deed de achterflap tekst mij het boek laten liggen en heeft stom toevallig mijn collega het boek wel voor mij meegenomen, erg dankbaar ben ik daarvoor anders had ik dit geweldige verhaal moeten missen. focus je dus niet teveel op de achterflap, het boek bezit zoveel meer dan vrijheidsstrijders en een landheer.

  2. Geweldig verhaal kon het al bij de eerste hoofdstuk niet droog houden om zo haar verlies te moeten incasseren om te overleven. Wel moest ik wennen dat je eigenlijk midden in het verhaal wordt gedropt, maar met de flashbacks/herinneringen van Aiya valt alles stukje bij beetje op zijn plaats. Het is fijn dat bepaalde scenario s niet te voorspellen waren wat vaak in andere boeken wel het geval is. Jammer dat ik het al uitgelezen heb zou graag nog meer over de strijd willen lezen ik zeg nog 391 blz.

  3. Top boek, laat je niet meer los. Je blijft lezen. Kijken nu al uit naar deel 2.

Comments are closed.